Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Aralık 2014 18:08

Galatasaray'da Yasin takımdan ayrılmak istemiyor

Galatasaray'da adı gönderilecekler listesinde yazan Yasin Öztekin konusunda kriz çıkabilir. Futbolcunun takımdan ayrılmak istemediği ifade ediliyor.

Galatasaray'da Yasin takımdan ayrılmak istemiyor

Galatasaray’da devre arasında gönderilecek isimler netlik kazanmaya başlarken, Abdurrahim Albayrak'ın Furkan Özçal, Yasin Öztekin ve Umut Gündoğan için Karabükspor ile anlaştığı ifade edildi. Bu üç futbolcu için kulüplerin anlaşma aşamasına geldiği iddia edilirken, sarı-kırmızılı ekibin Karabükspor’dan yaklaşık 1,5 milyon euro bonservis bedeli alacağı belirtiliyor.

Yasin Öztekin ayrılmak istemiyor

Ancak 6 aylığına kiralık gönderilmesi beklenen Yasin Öztekin konusunda çarpıcı bir gelişme yaşandı. Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle birlikte forma şansı bulmaya başlayan Yasin Öztekin'in ayrılmak istemediği ve yaşanan bu durumdan ötürü hem üzgün hem de tepkili olduğu öğrenildi.

Kendisine haber verilmeden böyle bir transfer görüşmesi yapılmasını doğru bulmadığını ifade eden Yasin'in yakın çevresine serzenişte bulunduğu ve "Ben Galatasaray'a Erciyesspor'dan gelirken fedakarlık yaptım. Karabükspor'u küçümsemiyorum ama Galatasaray sevdamdan ötürü buraya geldim ve başarılı olmak istiyorum. Üstelik Hamza hoca da benden memnun. Sözleşmem devam ediyor ve ayrılmak istemiyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Başarılı futbolcunun menajeri Önder İnce ise yaptığı açıklamada yaşanan gelişmelere şaşırdıklarını ifade ederken, "Yasin önemli bir futbolcu. Daha önce şans bulamaması hataydı, ancak Hamza hoca kendisinden memnun ve önemli bir futbolcu olduğunu söylüyor. Yasin Erciyesspor'dan transferi sırasında da Galatasaray için fedakarlıklarda bulundu. Kalırsa, aldığı şansı en iyi şekilde kullanıp başarılı olacaktır. Kulübün aldığı karar bizleri de şaşırttı" dedi.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun faydalanmaya başladığı 27 yaşındaki futbolcu hakkında yönetimin göreve geldiği anda böyle bir karar aldığı ve Hamzaoğlu'nun fikrini almadığı da iddia edildi. Galatasaray'la sezon başında 4 yıllık anlaşma yapan oyuncu için Kayseri Erciyesspor'a 2,5 milyon euro bonservis ücreti ödenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...