Tgrt Haber
07 May 2022 21:42 - Güncelleme : 07 May 2022 23:12

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 5. yıldız göndermesi: Müzemize bekleriz

GSTV'de Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk başvurusuna gönderme yapıldı. Sarı-kırmızılı kulübün müzesinden yapılan yayında, "Türkiye'de tek 4 yıldızlı ve en çok şampiyon olan kulüp" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 5. yıldız göndermesi: Müzemize bekleriz

Fenerbahçe Kulübü'nün yüksek divan kurulu toplantısında, sarı-lacivertlilerin 1907'deki kuruluşundan bu tarihe kadar aldığı ve Süper Lig'in başlangıç tarihi olan 1959'dan önceki 9 kupanın da dahil olduğu 28 lig şampiyonluğu kupası sergilendi. Başkan Ali Koç da, "2023-24 sezonundan itibaren armamıza 5 yıldızı koyacağız" açıklamasında bulundu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Galatasaray Kulübü'nden Fenerbahçe'ye gönderme yapıldı. Sarı-kırmızılı kulüp televizyonundan, "Türkiye'de tek 4 yıldızlı ve en çok şampiyon olan kulüp" ifadeleriyle bir yayın gerçekleştirildi.

"GALATASARAY MÜZESİ'NE BEKLİYORUZ"

Galatasaray Müzesi'nden yapılan yayında spiker, "Diğer takım taraftarlarını da Galatasaray Müzesi'ne bekliyoruz. Sayamayacağız kadar kupa var. Sanırım diğerlerinin müzesinde bu kadar kupa yer almıyordur. En baştan başladık, hala bitiremedik" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...