Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Nisan 2016 12:48

Galatasaray'dan Jupp Heynckes girişimi

Galatasaray yönetimi, Bayern Münih'i Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapan son teknik direktör olan Jupp Heynckes'i getirmeyi planlıyor.

Galatasaray'dan Jupp Heynckes girişimi
Jupp Heynckes, Jupp Heynckes galatasaray, Jupp Heynckes kimdir

Galatasaray’da teknik direktör arayışları hızlandı... AMK Spor'un haberine göre; Sarı-kırmızılılar, geçen günlerde randevu aldığı Bayern Münih’e Şampiyonlar Ligi’ni kazandıran son teknik dikretör olan Jupp Heynckes ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi.

ŞARTIM VAR
Tam 3 yıldır takım çalıştırmayan Alman hoca, yöneticilere “Eğer gelirsem transfer bütçemi belirlerim ve listeyi kendim yaparım. Yıllık ücretimi sonra konuşuruz” dedi.

SÜRE TALEP ETTİ
Galatasaray, bu istekler sonrası kulübün içindeki finansal durumdan söz ederek, genç bir takım kurmak istediklerini Jupp Heynckes’e anlattı. Galatasaraylı yöneticiler, “Tabii ki yıldız oyuncular alacağız” deyip, başarılı teknik adamı ikna etmeye çalışırken Alman hoca düşünmek için süre talep etti. Birkaç gün içinde Aslan’ın, Heynckes’le görüşmesinin sonucu ortaya çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...