Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2021 14:34

Galatasaray'dan Jürgen Klinsmann açıklaması

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasında yaşanan gerilim sonrası ipler tamamen koptu. Sarı kırmızılılarda teknik direktörlük için sürpriz bir aday gündeme geldi.

Galatasaray'dan Jürgen Klinsmann açıklaması
galatasaray,,teknik direktör,,yusuf günay,,fatih terim,,jürgen klinsmann,

Şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'daki kriz, sezonun bitimiyle birlikte günyüzüne çıktı.

Başkan Mustafa Cengiz'in Fatih Terim ile yola devam etmeyeceğini söylemesi üzerine sarı kırmızılarda teknik direktörlük için yeni isimler konuşulmaya başladı.

JURGEN KLINSMAN İDDİASI

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın dünyaca ünlü Alman teknik adam Jürgen Klinsmann ile görüştüğü öne sürülmüştü.

Yusuf Günay'dan konuyla ilgili iddialara cevap geldi. Fatih Terim'in yerine Klinsmann'ı getirmeyi düşündükleri yönünde çıkan haberleri yalanlayan Günay, herhangi bir görüşme de yapmadığını açıkladı.

Yusuf Günay'ın açıklaması şöyle:

Alman teknik direktör Jürgen Klinsmann ile görüştüğüm şeklinde bazı yayın organlarında yer alan haberler tamamen gerçek dışıdır. Kamuoyuna saygıyla duyuruyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...