Tgrt Haber
14 Aralık 2021 14:13

Galatasaray’dan Muslera açıklaması! Son durumu belli oldu

Galatasaray, dün karşılaştığı Sivasspor maçında sakatlanan Muslera’nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray’dan Muslera açıklaması! Son durumu belli oldu
Galatasaray,Muslera,sağlık durumu,

Spor Toto Süper Lig’in 16.haftasında Galatasaray deplasmanda Sivasspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılı ekip sahadan 1-0 mağlup ayrılırken maçta kaleci Muslera sakatlık yaşadı. Luyindama ile çarpışarak yerde kalan ve daha sonra oyuna devam edemeyen tecrübeli file bekçisi Muslera'nın, bugün yapılan tetkiklerinin ardından sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edildiği belirtildi.

GALATASARAY’DAN RESMİ AÇIKLAMA

Galatasaray'ın resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:
"Profesyonel futbolcumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanelerimizden Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinin ardından sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edilmiştir.
Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.
Fernando Muslera ile yaşadığı çarpışma pozisyonunun ardından sol dizinde esneme oluşan ve günü anti-ödem tedavisiyle geçiren oyuncumuz Christian Luyindama’nın MR tetkikleri ise dizindeki ödemin geçmesinin ardından yarın gerçekleştirilecektir."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...