Tgrt Haber
05 Eylül 2014 18:27

Galatasaray'dan Muslera kapağı

Galatasaray, resmi dergisinin bu ay kapağında Uruguaylı file bekçisi Muslera'yı kullandı. Başlık olarak sadece "Zeki, çevik ve ahlaklı" yazıldı.

Galatasaray'dan Muslera kapağı
galatasaray, muslera, kapak,

Galatasaray'ın bu ay çıkan derginin kapağında Muslera'ya yer verildi.

Başarılı file bekçisi Metin Oktay pozu verdiği kapakta "Zeki, çevik ve ahlaklı" kelimeleri kullanıldı. Sarı-kırmızılı ekibin bu kelimeleri kullanmasında Volkan Demirel'in Süper Kupa maçının ardından Felipe Melo ile ilgili yaptığı açıklamaların etkili olduğu düşünülüyor.

Öte yandan Galatasaray Dergisi iç sayfalarda ise Volkan Demirel'in fotoğrafının bulunduğu sayfaya imalı bir yazı koydu. Kupa maçından sonra "Belediye sokak köpeklerini zehirlese iyi olur, yoksa bana kalacak" diye konuşan Volkan'a şu satırlarla yanıt verildi.

"Kova kaleci bile olamamak

Eskiden bu topraklarda müstehzi bir tavrın muhatabı olmayı kaldıracak temiz insanlar giyerdi reuch marka kaleci eldivenlerini ve rakip takım kalecilerin huzurunu kaçıracak ve en tatsız kelime "kova"ydı. Biz büyüdük ve kirlendi dünya hikayesi gibi bu satırların sonu ama futbol değişmedi, rakip takımda yine kaleci var. Uzun boylu, eldivenli hatta belki de daha yetenekli… Ama bir şeyler eksik diyeceğiz çok naif kalacak. Tam bir tarifi yok, şimdi biz ona kova desek, o güzel insanlara hakarete çıkar bu kelimenin adresi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...