Tgrt Haber
12 Şubat 2020 09:50

Galatasaray'dan Radamel Falcao kararı

Türkiye Kupası'nda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da forvet hattında hangi futbolcunun oynayacağı merak ediliyor. Kolombiyalı golcü Falcao'nun Alanya maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.

Galatasaray'dan Radamel Falcao kararı
radamel falcao,galatasaray

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. 2-0'ın rövanşında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da gol umudu yine Adem Büyük olacak.

FALCAO RİSKE EDİLMEYECEK, ANDONE HAZIRDA BEKLİYOR
Falcao'nun bu maça yetişip yetişmeyeceği merak edilirken kondisyonerler eşliğinde çalışan Kolombiyalı golcünün bugün oynanacak Alanya maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.

Teknik Direktör Fatih Terim'in kupadaki kritik 90 dakikada forvette yine Adem Büyük'e yer vereceği ifade edilirken Florin Andone de formasına kavuşacak. Uzun bir sakatlık sürecinden çıkan ve Alanyaspor, Kasımpaşa maçlarında kulübede yer almasına karşın riske atılmayan Rumen golcü sahalara dönecek.

Teknik Direktör Fatih Terim'in, Andone'ye yarınki maçta süre vereceği, Romen golcüyü ikinci yarıda oyuna sürmeyi planladığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...