Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Şubat 2015 15:10

Galatasaray'dan tarihi karar

Bu sezon Arena’daki maçlarda tribünlerin büyük bölümü boş kalırken yönetim taraftarlara “Maçlara neden gelmiyorsunuz?” siteminde bulunmuştu.

Galatasaray'dan tarihi karar
galatasaray,türk telekom arena,maç,tribün,

Taraftarlar ise stada ulaşımda büyük rol oynayan Sanayi - Seyrantepe metro bağlantısının olmaması nedeniyle maça geliş ve dönüşte büyük sıkıntı çektiklerini dile getirmişti. Taraftarlar sosyal medya üzerinden yöneticilere “Maçlara bizimle gelin ve nasıl bir yol çilesi çektiğimizi görün” mesajını yolladı. Taraftarların bu davetine, yönetim kurulu üyesi Cem Kınay cevap verip, “Organizasyonu yapın, yer ve saat bildirin. Ben orada olacağım. Diğer yönetici arkadaşları ve GS TV’yi de çağıracağım. Maça hep birlikte gideceğiz” diye yazdı. Taraftarlar cuma günü saat 18.00’de Şişli metro durağındu buluşup stada beraber gitme tekliflerini yöneticilere yaptı. 
FELİPE MELO YOKSA PUAN KAYBI VAR
Galatasaray’da fıtık ameliyatı olan ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalması beklenen Brezilyalı Melo’nun yokluğu Sarı - Kırmızılı takıma yaramıyor. 2011-12 sezonunda Galatasaray’a transfer olan tecrübeli yıldızın o günden bu zamana kadar oynamadığı maçlarda Sarı - Kırmızılılar toplam 37 puan kaybetti. Bu sezon ise 6 lig, 3 de kupa maçında forma giyemeyen Melo’nun oynamadığı karşılaşmalarda Galatasaray 10 puanı sahada bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...