Tgrt Haber
08 Temmuz 2019 10:36

Galatasaray'dan Vedat Muriç tepkisi

Fenerbahçe'nin dün açıkladığı Vedat Muriç transferi sonrasında, Galatasaraylı yönetici Özgür Savaş Özüdoğru'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Galatasaray'dan Vedat Muriç tepkisi
Vedat Muriç,,spor,,fenerbahçe,,galatasaray,

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçen Vedat Muriç transfer rekabeti, Kosovalı golcünün sözleşme imzalamasının ardından da sürüyor. Galatasaray yöneticisi Özgür Savaş Özüdoğru, Vedat Muriqi'nin Fenerbahçe'ye transfer olması hakkında paylaşım yaparken sarı lacivertli ekibe göndermede bulundu.

Özüdoğru, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda "Yıllık 1,5 milyon euro, 3 yıllık sözleşme, 6 milyon euro bonservis ücreti ve 4 oyuncu. Biz FFP'ye uyan, kulübümüzün bir 'kuruş'unu bile hesaplayan, futbolcu taleplerine saygı duyan tarafız. Dik 'duruş'ları bozanlardan değiliz. Her şeyin hayırlısı. Dediğimiz gibi 'bir his' takımıdır Galatasaray!" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...