Tgrt Haber
11 Haziran 2021 20:09

Galatasaray, yeni transferler Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'ya imza attırdı

Galatasaray'ın çiçeği burnunda transferleri Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara, Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Stadyumu’nda düzenlenen imza töreninde kendilerini sarı-kırmızılılara bağlayan imzayı attı.

Galatasaray, yeni transferler Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'ya imza attırdı
galatasaray,alpaslan öztürk

Sarı Kırmızılı takımın yeni transferi Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde düzenlenen imza töreninde kendisini sarı-kırmızılılara bağlayan sözleşmeye imzayı attı. İmza töreninde konuşan Öztürk, Galatasaray formasını uzun yıllar giymeyi arzuladığını belirterek, "Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak başkanıma hem de camiaya teşekkür etmek istiyorum. Sosyal medyadan ve başkanlarımızdan gelen teveccüh ile burada istendiğimi hissederek geldim.

BÜYÜK BİR TAKIMA GELDİĞİMİN FARKINDAYIM

Bu benim için çok önemliydi. Buraya gelmek, böyle büyük bir takıma gelmek hiçbir futbolcu için kolay değil. Allah nasip etti. Büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirten Öztürk, ‘’İnşallah enerjimle, yeteneğimle bu takıma çok şey katmaya geldim. Uzun süre boyunca inşallah Galatasaray forması giyer ve başkanımın da dediği gibi güzel günlere yürürüz" diye konuştu.

AYTAÇ KARA: HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM

Öte yandan Galatasaray'ın yeni transferlerinden Aytaç Kara da sözleşmesini imzaladı. Kara, Sarı-kırmızılılarda oynamanın kendisinin büyük bir hayali olduğunu belirterek, "Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Önümüzdeki sezon sağlıklı bir şekilde taraftarlarımızla, bu büyük camia ile şampiyonluklara kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Buna inancım tam ve bunun için buradayım" dedi.

Aytaç Kara stadda düzenlenen imza töreninde kendisini Galatasaray’a baqlayan sözleşmeye imza attı.  Galatasaray’da şampiyonluklar yaşamak istediğini ifade eden Kara, "Abdurrahim başkanımızın dediği gibi evime geldim. Çünkü burası benim hayalimdi. Ben bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Çok mücadeleler verdim, çok savaştım ve karşılığını aldım. Önemli olan bu formayı giydikten sonra bana güvenen taraftarlarımızın ve camiamızın yüzünü kara çıkarmamak. Ben de bunu yapacağıma inanıyorum’’ diye konuştu. 

KELİMELERLE MUTLULUĞUMU ANLATAMAM

İki seneden beri taraftarlarımızla covid sebebiyle birlikte olmadığını belirten Kara, ‘’Bu bizim için çok zor bir süreçti. Önümüzdeki sezon sağlıklı bir şekilde taraftarlarımızla, bu büyük camia ile şampiyonluklara kaldığımız yerden devam ederiz. Buna inancım tam. Bunun için buradayım. Takım arkadaşlarımız ve ekibimizle birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Şu anda kelimelerle mutluluğumu anlatamam. Başkanımın da dediği gibi evime hoş geldim tekrar” açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...