Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Temmuz 2014 13:38

Galatasaray'dan yılın transfer sürprizi

Eskişehirspor ile yollarını ayıran 34 yaşındaki futbolcu Necati Ateş, üçüncü kez Galatasaray forması giymeye hazırlanıyor.

Galatasaray'dan yılın transfer sürprizi
necati ateş, gs transfer, galatasaray, son dakika,

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 5+3 kuralının ardından transferdeki stratejisini tamemen değiştiren Galatasaray, yılın transfer sürprizine imza atmaya hazırlanıyor. Daha önce 2003-2008 ve 2011-2012 sezonunun ikinci yarısında sarı-kırmızılı formayı giyen Necati Ateş, 34 yaşında Galatasaray'a bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor.
GÖRÜŞMELERİ BÜLENT TULUN YÜRÜTÜYOR
Eskişehirspor'dan alacaklarını ödememesinden dolayı bonservisini eline alan Necati Ateş'in transferi için görüşmeleri yürüten Bülent Tulun, milli futbolcu ile prensip anlaşmasına vardı. Transferdeki son noktayı koymak için Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve takımın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli'den onay bekleyen Tulun'un Eskişehirspor ile olan sorunun çözülmesi durumunda transferi resmileştirmesi bekleniyor.
ESKİŞEHİRSPOR KONUYU MAHKEMEYE TAŞIDI
Necati Ateş cephesi bonservis konusunda herhangi bir sorunun olmadığını ifade etse de Eskişehirspor cephesin, deneyimli futbolcu ile yaşanan sorunların mahkemeye taşınacağını dile getirdi. Eskişehirspor Başkanvekili Ahmet Yalçın, Necati Ateş'e yapılması gereken 450 bin avronun, icra dairesinden kendilerine verilen süre içerisinde yapıldığını ve bu sebeple konunun artık mahkemeye taşındığını ifade etti.
NECATİ'NİN AÇIKLAMALARI
Galatasaray'a transferi hakkında konuşan Necati Ateş ise, "Galatasaray, benim evim ve ne zaman beni çağırırlarsa giderim" ifadelerini kullandı. 2011-2012 sezonunun ikinci yarısında Galatasaray'a transfer olan Necati Ateş, sarı-kırmızılı kulüpten yarım sezon için 450 bin avro ve maç başına da 10 bin avro almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...