Tgrt Haber
08 Ocak 2023 03:19 - Güncelleme : 08 Ocak 2023 03:51

Galatasaray'ın derbi 11'ini ifşa eden İbrahim Büyükak'tan yeni açıklama: Paylaştığıma çok üzüldüm 

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında zirve mücadelesi veren Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi sarı-kırmızılıların cephesinde ilginç gelişmeler yaşandı. Galatasaray'ın son idmana katılan İbrahim Büyükak'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma taraftarlardan sert tepki geldi. Konuyla ilgili konuşan Büyükak, "Paylaştığıma çok üzüldüm, farkına varınca sildim" dedi. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'ın derbi 11'ini ifşa eden İbrahim Büyükak'tan yeni açıklama: Paylaştığıma çok üzüldüm 
,Fenerbahçe,derbi,İbrahim Büyükak,ilk 11

Sarı-kırmızılıların büyük derbi öncesi yaptığı son antrenmanı takip ederken paylaşım yapan oyuncu İbrahim Büyükak, paylaşımlarında "Son idman" ifadelerini kullandı. 

TARAFTARDAN TEPKİ 

İbrahim Büyükak'ın paylaştığı fotoğrafta yelekli ve yeleksiz olan futbolcular yer alırken sosyal medyada 'yelekli oyuncular ilk 11 oyuncusudur, ilk 11'i nasıl ifşa edersin' diyerek oyuncuya tepki gösterdi. Ünlü oyuncu tepkiler üzerine paylaşımı kaldırdı. 

Galatasaray'ın derbi 11'ini ifşa eden İbrahim Büyükak'tan yeni açıklama: Paylaştığıma çok üzüldüm 

"PAYLAŞTIĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, TGRT Haber'de yayınlanan Stüdyoda Futbol programda ünlü oyuncuyla yaptığı görüşmenin ayrıntılarını aktardı. 

Çınar, "Sanırım bir yöneticinin davetlisi olarak gidiyor. Konuyu sorunca bana, 'Vallahi kafam gitmişti. Paylaştığım için çok üzüldüm. Farkına varınca sildim ama geç kaldım' diyerek üzüntüsünü dile getirdi" dedi. 

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1611823919060897794 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...