Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Aralık 2018 10:56

Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Porto

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son hafta maçında yarın Portekiz temsilcisi Porto'yu konuk edecek.

Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Porto
galatasaray,,porto,

Türk Telekom Stadı'nda saat 20.55'te başlayacak müsabakayı, Belaruslu  hakem Aleksei Kulbakov yönetecek.

Galatasaray, Porto'nun yanı sıra Rusya'dan Lokomotiv Moskova ve  Almanya'dan Schalke 04 ile bulunduğu grupta bir galibiyet, bir beraberlik ve 3  mağlubiyet sonucunda topladığı 4 puanla 3. sırada bulunuyor.
 
Grupta oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve bir beraberlik yaşayan Porto  ise 13 puanla zirvede yer alıyor. İki takım arasında Portekiz'de oynanan ilk müsabakayı Porto 1-0  kazanmıştı.
 
Hedef UEFA Avrupa Ligi
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkma şansı bulunmayan Galatasaray,  yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edebilmek için mücadele verecek.
 
Lider Porto ve ikinci sıradaki Schalke 04'ün üst tur bileti aldığı  grupta 4 puana sahip sarı-kırmızılı takım, yarınki karşılaşmayı kazanması  durumunda Avrupa Ligi bileti alacak.
 
Galatasaray'ın Porto karşısında puan kaybetmesi halinde ise grupta 3  puanla 4. sırada yer alan Lokomotiv Moskova'nın, deplasmanda Schalke 04 ile  oynayacağı maçın sonucuna göre UEFA Avrupa Ligi'ne giden takım belli olacak.
 
Puan durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 6. hafta maçları öncesinde puan  durumu şöyle:
 
Serdar Aziz cezalı
Galatasaray'da sarı kart cezalısı Serdar Aziz, karşılaşmada forma  giyemeyecek. Grupta önceki maçlarda üç kez sarı kart görerek cezalı duruma düşen  Serdar Aziz, müsabakanın kadrosunda yer alamayacak. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Younes Belhanda, Sinan  Gümüş ve Emre Akbaba da maçta forma giyemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...