Tgrt Haber
16 Aralık 2015 13:01

Galatasaray'ın efsanesinden Rusya sürprizi

Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan'da kötü gidişatın ardından teknik direktörlük için Hagi'nin ismi geçiyor.

Galatasaray'ın efsanesinden Rusya sürprizi
hagi,rubin kazan,

Rusya Ligi'nde Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan geride kalan 18 haftada 20 puan toplayarak 9. sırada kalmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

Rinat Bilyaletdinov'un ardından göreve gelen Valeriy Chaly'den memnun olmayan Rubin Kazan, Türkiye'de Bursaspor ve Galatasaray'da teknik adamlık yapan sarı-kırmızılıların efsanesi Gheorghe Hagi için harekete geçti.

Ülkesi Romanya'da Viitorul Constanta'yı satın alan ve takımının başında şampiyonluk mücadelesi veren Hagi için Rubin Kazan yöneticileri resmen çıkarma yaptı. Rumen basınında yer alan haberlerde, Rus ekibinin yöneticilerinin Romanya'da Hagi ile bir araya geldiği ancak 50 yaşındaki futbol adamının memnun edici bir cevap vermediği belirtildi.

Hagi'nin Romanya Ligi'nde bu kadar iddialı giderken takımdan ayrılarak risk almak istemediği belirtilirken, sezon ortasında böyle bir görevi devralmaya da sıcak bakmadığı vurgulandı.

HAGI'YE ÖNERİLEN MAAŞ 4 MİLYON EURO!

Gheorghe Hagi'den umudunu kesmeyen Rubin Kazan yöneticilerinin birkaç gün daha Romanya'da kalacağı öğrenilirken, deneyimli isme yapılacak maaş teklifinin 4 milyon euro (yaklaşık 13 milyon TL) olduğu öne sürüldü.

Bu arada Viitorul Constanta'nın perşembe günü Steaua Bükreş ile oynayacağı Romanya Kupası'nın ardından tarfların bir kez daha görüşeceği kaydedildi. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...