Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Temmuz 2014 09:49

Galatasaray’ın hocası ne zaman belli olacak? Ünal Aysal açıkladı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, taraftarın şu günlerde en çok merak ettiği sorunun cevabını verdi.

Galatasaray’ın hocası ne zaman belli olacak? Ünal Aysal açıkladı
ünal aysal,galatasaray,galatasaray teknik direktör,

Cim Bom’un patronu, “Galatasaray’ın hocası ne zaman belli olacak?” sorusunu, “En geç hafta sonuna kadar kararımızı vermiş oluruz” şeklinde yanıtladı. Aysal, yabancı hocalardan gelen olumsuz yanıtlar sonrası liste başı olan Mustafa Denizli için de dikkate değer ifadeler kullandı. Daha önceleri, “Yeni hocamız kesinlikle Türk olmayacak” açıklaması yapan Aysal, bu tavrından geri adım attığı izlenimi verdi. Galatasaray Başkanı, Mustafa Denizli’nin Florya’nın yeni patronu olabileceğinin ipuçlarını şu sözlerle aktardı: “Mustafa Denizli çok değerli bir hoca ve Galatasaray dahil bütün kulüplerin çalışmaktan mutluluk duyacağı bir isim. Bizim bu konudaki kararımız ise henüz netleşmiş değil.”
Artık tek alternatif
Aysal’ın bu sözleri, Galatasaray Yönetimi’nin Mustafa Denizli’ye artık daha sıcak baktığının ispatı niteliğinde. Arayışlarına Mircea Lucescu ile başlayıp; Thomas Tuchel, Ottmar Hitzfeld, Joachim Löw ve Jurgen Klinsmann’la devam eden ancak hiçbir teklifine “Evet” yanıtı alamayan Sarı-Kırmızılılar’ın, mevcut durumda çok fazla seçeneğinin olmadığı bir gerçek. Şu anki tabloda Mustafa Denizli’nin birkaç gün içinde Galatasaray’ın yeni teknik direktörü olarak ilan edilmesi, çok da uzak bir ihtimal görünmüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...