Tgrt Haber
05 Eylül 2014 19:44

Galatasaray'ın son açıklaması

Galatasaraylı taraftarlar gelen karara şaşırdı. Galatasaraylı taraftarların stada alınmaması nedeniyle sarı kırmızılı kulüpten açıklama geldi.

Galatasaray'ın son açıklaması
galatasaray, eskişehirspor, şükrü ergün, saha kapatma, yeni açıklama, son açıklama,

Galatasaray Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) ve Tahkim Kurulu’nun aldığı kararları Türkiye’nin önde gelen hukukçularına inceleteceklerini açıkladı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “TFF’nin, PFDK ile Tahkim Kurulu’nun son aylarda üst üste almış olduğu, tarafsızlık ilkesini hiçe sayan ve güvenilir bir merci olmak vasfını kaybettiğine dair endişelerimizi araştırmak, TFF’nin ve kurullarının karar ve icraatlarının kuruluş sebep ve ilkeleriyle uyumlu olup olmadığını inceletmek üzere, yönetim kurulumuz, Türkiye’nin önde gelen ve tarafsız hukukçularını davet etme kararı almıştır. Çıkacak rapor, kamuoyuyla ayrıca paylaşılacaktır.” Açıklamada ayrıca, Galatasaray taraftarlarının TFF ve kurullarının son kararlarına tepkisinin çok iyi anlaşıldığı vurgulanarak, taraftarların sükunetlerini kaybetmeden, çalışmaların sonucunu sağduyu içerisinde beklemeleri ricasında bulunuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...