Tgrt Haber
25 Ocak 2023 11:33 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 11:37

Galatasaray'ın talip olduğu Hadziahmetovic'e Başakşehir kancası

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Konyaspor'da forma giyen Amir Hadziahmetovic'e Süper Lig'den bir talip daha çıktı. Amir Hadziahmetovic için Medipol Başakşehir de transfer çalışmalarını başlattı.

Galatasaray'ın talip olduğu Hadziahmetovic'e Başakşehir kancası
Galatasaray,Hadziahmetovic

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, ara transfer döneminde çalışmalarını son hızla sürdürüyor. Kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı kırmızılılar, Konyaspor'da forma giyen 25 yaşındaki ön libero Amir Hadziahmetovic'i listeye eklemişti.

BAŞAKŞEHİR DEVREDE

A Spor'un son dakika haberine göre Galatasaray'ın kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Konyasporlu Amir Hadziahmetovic için Medipol Başakşehir de devreye girdi. Oyuncu için 4 milyon euro'nun gözden çıkarıldığı ifade edildi.

AMIR HADZIAHMETOVIC KİMDİR?

8 Mart 1997 tarihinde Danimarka'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Zeljeznicar altyapısında başladı. 2016'da 500 bin euro karşılığında Konyaspor'a transfer oldu. Ön libero mevkisinde görev yapan Hazdzimahmetovic, 1.79 cm boyunda... Ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanan Hazdzimahmetovic'in hem Bosna Hersek hem de Danimarka vatandaşlığı bulunuyor. Genç futbolcu, milli takım tercihini Bosna Hersek'ten yana kullandı ve 21 karşılaşmaya çıktı. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...