Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Aralık 2015 02:31

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek Galatasaray'ın muhtemel rakipleri yarın Şampiyonlar Ligi'nde, perşembe günü ise Avrupa Ligi'nde oynanacak maçlar sonunda belli olacak.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde muhtemel rakipleri
galatasaray, galatasaray rakipleri, galatasaray uefa

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nu 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tutan Galatasaray, Astana beraberliği sonucunda 32 takımın katılacağı kura çekiminde seri başı olamayacak. Bunun sonucunda Sarı-Kırmızılılar'ı, 2000 yılında şampiyon olduğu kupada zorlu rakipler bekliyor olacak. İşte Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde muhtemel rakipleri

Şu ana kadar oynanan maçlar sonrası, Napoli Lazio, Basel, A.Bilbao Sarı-Kırmızılılar'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyor. Galatasaray'la birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi'nden, UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tutan Shakhtar Donetsk ve Bayer Leverkusen ise seri başı olmadığı için Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında bulunmayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde yarın, Avrupa Ligi'ndeyse perşembe günü oynanacak maçlar sonrası ise muhtemel tüm rakipler belli olacak. Maçların sonucuna göre, Şampiyonlar Ligi'nden Chelsea, Arsenal, Porto, UEFA Avrupa Ligi'nden ise Napoli, Dortmund gibi takımlar Galatasaray'ın muhtemel rakipleri olabilir...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...