Tgrt Haber
19 Temmuz 2015 17:18

Galatasaraylı Alex Telles'e PSG'den teklif var

Galatasaray'ın Brezilyalı sol bekji Alex Telles'e, Fransız devi Paris Saint-Germain'den teklif var.

Galatasaraylı Alex Telles'e PSG'den teklif var
telles,

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray'da Alex Telles konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Cimbom'un eski hocası olan ve şu anda İnter'i çalıştıran Roberto Mancini'nin ardından şimdi de Fransız devi Paris Saint-Germain (PSG) Brezilyalı oyuncuyu istiyor.
PSG Kulübü yetkililerinin, 8 milyon Euro'luk bir teklifle Sarı-Kırmızılılar'ın kapısını çaldığı ortaya çıktı.
Kadrosunda Galatasaray ile adı sıkça anılan Zlatan İbrahimovic'i bulunduran Fransız ekip, G.Saray'ın ısrarları sonucunda bu rakamı 10 milyon Euro'ya kadar çıkardı.
İki kulüp yetkilileri el sıkışırken; 2014- 15 sezonunun devre arasında 6 milyon 150 bin Euro'ya Gremio'dan transfer edilen Telles'in 10 milyon Euro'ya PSG'ye satılmasının an meselesi olduğu öğrenildi.
CAROLE HAZIR KITA
Alex Telles'i PSG'ye gönderme hazırlığında olan Sarı-Kırmızılılar, böylece aynı mevkiye transfer edilen Lionel Carole'yi bu bölgede oynatabilecek.
Öte yandan Telles'in İtalyan pasaportu çıkartarak Avrupa Birliği vatandaşlığına geçtiği, bu nedenle kendisini isteyen İnter ve PSG kulüplerinden birine yabancı kontenjanına takılmadan rahatlıkla transfer olabileceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...