Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Haziran 2015 16:41

Galatasaraylı yıldız futbolcu resmen ayrıldı

Galatasaray'ın tecrübeli stoperi Gökhan Zan, sarı kırmızılı ekibe veda etti.

Galatasaraylı yıldız futbolcu resmen ayrıldı
gökhan zan,galatasaray,

 

Galatasaray'ın tecrübeli stoperi Gökhan Zan, sarı kırmızılı ekibe veda etti.Galatasaray'ın tecrübeli stoperi Gökhan Zan, sarı kırmızılı kulübe veda etti. Bu sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren Zan, sarı kırmızılı yönetimin sözleşmesini uzatmaması nedeniyle 6 yıllık Galatasaray macerasını noktaladı.
33 yaşındaki oyuncu, resmi instagram hesabından paylaştığı Acısıyla..Tatlısıyla.. Kimi zaman yağmuru, kimi zaman çamuruyla.. Çoğu zaman zaferleriyle... Bazen hüzünlerde, ama hep şeref ve gururla... O şanlı forma yüreğimizde asılı kalacak her daim onurla. Hiç bir zaman unutmadık, unutmayız. Bu arma kutsaldır, nasip olmaz herkese. Belki bugün sahada veda olsa da kalbimde asla.. Yanımda benimle birlikte yürüyen,camiada bana destek olan, tribünde büyük taraftarıyla her Galatasaraylı hakkını helal etsin.. Bir damla terimize karşılık varsa bir hakkımız,emeğimiz helal olsun.." notuyla kulübe ve sarı kırmızılı taraftarlara veda etti.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...