Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Temmuz 2014 15:45

Galatasaraylılara çifte bayram müjdesi

Juventus'un 1.95 metrelik dev golcüsü Llorente Prandelli'nin isteği üzerine Cimbom'un transfer listesine girdi.

Galatasaraylılara çifte bayram müjdesi
galatasaray,transfer,bayram,

Cardiff City'nin başkanı da, 2014 Dünya Kupası'nda Şili formasıyla büyük beğeni toplayan Medel için Galatasaray'dan teklif aldıklarını açıkladı
Golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray, müthiş bir ismi daha gündemine aldı. Juventus'un İspanyol yıldızı Fernando Llorente, teknik direktör Prandelli'nin "Takımda görmek istediğim golcülerden biri" demesi üzerine transfer listesine girdi. İspanyol golcü için yapılan ilk temaslar umut verici oldu. Real Madrid'den Alvaro Morata'yı transfer eden Juventus'un, 29 yaşındaki Llorente'yi elden çıkarmayı planladığı belirtildi.
BİLBAO'DA FIRTINA GİBİ ESTİ
Galatasaraylı yöneticilerin Çizme'ye çıkarma yaparak, kiralama seçeneği de dahil olmak üzere Juventus kulübüne teklif sunacakları kaydedildi. Athletic Bilbao'da oynadığı dönemde fırtına gibi esen Llorente, 1.95 metrelik boyuyla hava toplarında son derece etkili. Tecrübeli golcü hava hakimiyetinin yanı sıra sert ve isabetli şutlarıyla da biliniyor. Llorente geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla ligde 34 maçta 16 gol kaydetti.
GALATASARAY'I DOĞRULADI
Galatasaray'ın peşine düştüğü yıldızlardan biri olan Cardiff City'li Gary Medel konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Fotomaç'ın önceki gün duyurduğu Medel harekatı, sarı-kırmızılı camiada heyecanla karşılanırken, Cardiff City'nin Kıbrıs doğumlu Türk başkanı Mehmet Dalman da Galatasaray'dan transfer teklifi aldıklarını doğruladı.
TEKLİF 12.6 MİLYON EURO
Dalman, G.Saray'ın Medel için 10 milyon pound (yaklaşık 12.6 milyon euro) teklif ettiğini söyledi. Cardiff başkanı, 2014 Dünya Kupası'nda Şili formasıyla dikkat çeken Medel'in transferi için Sevilla'ya 11 milyon pound (yaklaşık 14 milyon euro) ödediklerini belirtti ve oyuncuyu bu rakamın altına satarak zarar etmek istemediklerini vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...