Tgrt Haber
08 Ocak 2022 12:45

Gaziantep FK'de 5 futbolcunun Kovid-19 testi pozitif

Beşiktaş, Galatasaray ve Alanyaspor’un ardından bir koronavirüs haberi de Gaziantep Futbol Kulübü'nden geldi. VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde 5 futbolcunun testi pozitif çıktı.

Gaziantep FK'de 5 futbolcunun Kovid-19 testi pozitif
Gaziantep FK,koronavirüs,Beşiktaş,Galatasaray,Omicron

Süper Kupa finalinden sonra koronavirüs depremi yaşayan Beşiktaş’tan sonra Galatasaray’da vaka sayısının 6 olduğu bildirildi. Tüm dünyayı etkisi altına alan Omicron varyantı nedeniyle artan Covid-19 vakaları Alanyaspor’u da etkiledi. Akdeniz ekibi resmi sitesinden yaptığı açıklamada, teknik direktör Francesco Farioli, 7 futbolcu, 1 antrenör ve 4 personelin test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Koronavirüs bir Süper Lig takımını daha derinden sarstı.

Süper Lig'in 20. haftasında bugün VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde 5 futbolcunun testi pozitif çıktı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, VavaCars Fatih Karagümrük maçı öncesi futbolcu, teknik heyet ve kulüp personeline Kovid-19 testi yapıldı. 5 futbolcunun test sonucunun pozitif olduğu belirlendi.
Açıklamada, "Futbolcumuzun izolasyon ve tedavi süreci ilgili protokoller dahilinde başlatılmış olup, kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...