Tgrt Haber
23 Kasım 2020 11:46

Gaziantep FK'nin bileği bükülmüyor

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 9. haftasında Yukatel Denizlispor deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle yenilmezlik serisini 8 maça yükseltti.

Gaziantep FK'nin bileği bükülmüyor
Gaziantep Futbol Kulübü,Yukatel Denizlispor

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray karşısında kaybeden kırmızı-siyahlılar, o günden bu yana yenilmiyor. Ligin 9. haftasında Yukatel Denizlispor'a konuk olan Gaziantep temsilcisi, rakibini 1-0 mağlup ederek yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. 

Söz konusu müsabakalarda 14 puan toplayan Gaziantep FK, son dönemde önemli çıkış yakaladı. 

Son 4 maçta 3 galibiyet
Gaziantep FK, Süper Lig'de son 4 maçında 3 galibiyet elde etti.

Ligin 6. haftasında iç sahada İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 yenen Güneydoğu temsilcisi, bir sonraki hafta deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.

Kırmızı-siyahlılar, son 2 maçında ise Beşiktaş'ı 3-1, Yukatel Denizlispor'u ise 1-0 mağlup etti.

Deplasmanda 4 maçtır yenilmiyor
Gaziantep FK, Süper Lig'de iç sahada 11, deplasmanda ise 4 maçtır kaybetmiyor.

Geçen sezon evindeki son 7 maçı kaybetmeyen kırmızı-siyahlı ekip, bu sezon iç sahadaki 4 karşılaşmada ise ikişer galibiyet ve beraberlik aldı.

Gaziantep ekibi, evindeki son mağlubiyetini geçen sezonun 18. haftasında Fenerbahçe karşısında yaşamıştı. Gaziantep FK, 18 Ocak'ta oynanan ve 2-0 kaybedilen bu maçın ardından 310 gündür iç sahada yenilgi yüzü görmedi.

Gaziantep FK, deplasmanda ise 4 maçtır kaybetmiyor.

Ligin ilk haftasında İstanbul'da Galatasaray'a mağlup olan kırmızı-siyahlı ekip, sonraki 4 dış saha maçında 3 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

Gaziantep ekibi, bu sezonki ilk deplasman galibiyetini Yukatel Denizlispor karşısında yaşadı.

Gaziantep FK, ligin 10. haftasında 28 Kasım Cumartesi günü Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...