Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Şubat 2014 20:52

Gaziantepspor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri

Beşiktaş, Süper Lig'in 20. haftasında bugün deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaştı.

Gaziantepspor  Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri
Gaziantepspor Beşiktaş,Gaziantepspor Beşiktaş maçı,Gaziantepspor Beşiktaş maçı geniş özeti,Gaziantepspor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri,

Süper Lig'de Gaziantep ile Beşiktaş, 20. hafta mücadelesinde Kamil Ocak Stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş 2-1 kazanarak 3 puana uzandı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 19'da Olcay Şahan ve 74'te Ömer Şişmanoğlu kaydetti. Gaziantepspor'un tek golü ise 85. dakikada Marek Sapara'dan geldi. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde puanını 36 yaparken, G.Antep 25 puanda kaldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Beşiktaş, sahasında 2-0 kazanmıştı. Ligde Beşiktaş tekrar maçında Salı günü Kasımpaşa ile Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaşırken, G.Antep ise gelecek hafta Çaykur Rizespor deplasmanına çıkacak.

GAZİANTEPSPOR 1-2 BEŞİKTAŞ

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR
Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 36'ya yükseltirken Gaziantepspor 25 puanda kaldı.Beşiktaş'ın golleri Olcay Şahan ve Ömer Şişmanoğlu'ndan gelirken Gaziantepspor'un tek golü Marek Sapara'dan geldi.Beşiktaş, deplasmanda Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti.Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.90' Gaziantepspor çok etkili geldi. Ceza alanı ile aut çizgisi yakınlarında sağ kanatta topla buluşan Turgut'un kale sahasına yerden sert ortasında Serdar topa dokunamadı.90' Uğur Boral, zaman geçirdiği için sarı kart gördü.

90' Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Olcay Şahan oyundan çıkarken Uğur Boral oyuna girdi.90' Maçın sonuna 4 dakika ilave edildi.85' GOOL! Marek Sapara, Gaziantep'te farkı bire indiren futbolcu oldu79' Gaziantepspor golden sonra son oyuncu değişiklik hakkını da kullanıyor. Kemal Tokak çıkıyor ve Serdar Özbayraktar oyuna dahil oluyor.

74' GOOOLL!!!Beşiktaş Ömer Şişmanoğlu'nun attığı golle farkı ikiye çıkarıyor.
68' Hugo Almeida kısa süreli bir sakatlık geçiriyor ve oyun durmuş durumda.
63' Serdar Kurtuluş'ın savunmadan attığı uzun pasla ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Gökhan Töre sağ çaprazdan çok sert vurdu ancak top auta gitti.
58' Beşiktaş, Ramon Motta ile ikinci gole yaklaştı ancak Karcemarskas direğin dibinden topu kornere çelmeyi başardı.
53' Olcay Şahan ceza sahası içinde rakipleriyle olan mücadelesinde topu kaptırdı. Gaziantepspor savunması tehlike büyümeden topu uzaklaştırmayı başardı.
46' Karşılaşmanın 2. yarısı başladı.
45' iLK YARI SONA ERDİ.
43' Savunma arkasına atılan uzun topa hareketlenen Gökhan Töre ofsayta yakalanıyor.
39' Gaziantepspor savunmasından gelen pasla orta alanda topu kontrol etmek isteyen Turgut'a rakibi Dany Nounkeu'nın yaptığı hareket faul olarak değerlendirildi.
34' Gaziantepspor savunmasının uzaklaştırdığı top ceza sahası dışı sol çaprazda Veli Kavlak'ın önünde kalıyor. Veli Kavlak'ın şutunda top az farkla auta gidiyor.
28' Beşiktaş maçın başından beri Gökhan Töre ile sağ kanadı çok etkili kullanıyor.
24' 25 metre mesafeden Bekir Ozan Has sert vuruyor ancak top Beşiktaş savunmasında Dany Nounkeu'a çarpıyor ve kornere gidiyor.
19' GOOL! Olcay Şahan, Gökhan Töre'nin ortasında ceza alanında topa uçarak kafa vuruşunu yaptı ve Beşiktaş'ı öne geçirdi.
14' Hugo Almeida'nın uzun pasıyla sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre ceza sahası içine ortasını yaptı ancak top kaleci Binya'da kaldı.
10' Beşiktaş yarı alanında ceza sahası dışı sol çaprazda Mustafa Durak rakibi Ramon Motta ile girdiği ikili mücadelede rakibine faul yaptı.
6' Turgut Doğan Şahin topu sağ ayağına aldıktan sonra ceza sahasına içine ortasını yapıyor ancak savunma topu kafayla tehlikeli bölgenin dışına uzaklaştırıyor.
1' Hakem Abitoğlu düdüğünü çaldı ve karşılaşma başladı.
İLK 11'LER
Gaziantepspor: Karcemarskas, Şenol, Medunjanin, Turgut, Bekir, Traore, Kemal, Stankevicius, Binya, Mustafa, Cenk.
Beşiktaş: Tolga, Serdar, Dany, Pedro Franco, Ramon Motta, Veli, Atiba, Gökhan, Oğuzhan, Olcay, Almeida.  
Stat: Kamil Ocak Stadı
Saat: 20:0
Hakem: Kamil Abitoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...