Tgrt Haber
16 Mart 2015 17:49

Gaziantepspor, Trabzon'a bileniyor

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasından Gaziantepspor, Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Trabzonspor kazanması durumunda, ligde uzun bir aradan sonra ilk 4’e girecek. Gaziantepspor ise, ilk yarıda 4-4 berabere kaldığı rakibini yenerek kötü gidişe dur demek istiyor.

Gaziantepspor, Trabzon'a bileniyor
gaziantepspor,

Gaziantepspor ile Trabzonspor bu akşam saat 20.00’da Kamil Ocak Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan maç 4-4 berabere biterken, Trabzonspor bu maçı aldığı takdirde 6. sıradan 4. sıraya yükselecek. Deplasmanda 11 maçta sadece 2 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 7 beraberlik alan Trabzonspor, en son 12. haftada lider Beşiktaş’a 3-0 yenildikten sonra deplasmanda maç kaybetmiyor. Ligde 8 haftadır bileği bükülmeyen Trabzonspor, deplasmanda 16 gol atarken kalesinde 15 gol gördü. Gaziantepspor ise, ligde kendi sahasında en son 17. haftada, maçın 90. dakikasında Muhammed Demir’in muhteşem frikik golüyle Balıkesirspor’u 1-0 yenerken, kırmızı-siyahlılar 4 haftadır ligde galip gelemiyor. Gaziantepspor, Trabzonspor’u yenerek iç sahadaki galibiyet özlemine son vererek taraftarını sevindirmek istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...