Tgrt Haber
02 Şubat 2022 22:47 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 22:55

Gedson Fernandes Galatasaray sorusuna cevap vermedi!

Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ın hem yaz hem de kış transfer döneminde uzun süre peşinden koştuğu Gedson Fernandes'in transfer etti. Sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor forması giyecek olan Gedson Fernandes İstanbul’a geldi ve kendisine yöneltilen Galatasaray sorusuna cevap vermedi.

Gedson Fernandes Galatasaray sorusuna cevap vermedi!

Beşiktaş, Galatasaray’ın uzun zamandır peşinde koştuğu Gedson Fernandes için devreye girerek transferi tamamladı.

BEŞİKTAŞ’TAN KAP AÇIKLAMASI

Beşiktaş Kulübü, Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes ve kulübü Benfica ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu. Siyah-beyazlı kulüpten Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in transferi konusunda kendisi ve kulübü Benfica ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.

RİZESPOR’A KİRALADI

Beşiktaş Kulübü Galatasaray'ın da peşinde olduğu Gedson ile 5 yıllık sözleşme imzalarken yabancı kontenjanı bulunduğu için Rizespor ile yapılan görüşmeler sonucunda bu oyuncu Rizespor'a kiralandı.

GALATASARAY SORUSUNA CEVAP VERMEDİ

İspanya’nın Barselona kentinden kalkan özel uçakla saat 21.00’de İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen Gedson Fernandes’e Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu eşlik etti. Gedson Fernandes ise çok mutlu olduğunu belirterek, "Umarım burada geçireceğim vakitten keyif alırım. Haydi başlayalım" diye konuştu. Fernandes, Galatasaray ile ilgili gelen soruyu ise yanıtsız bıraktı.

GALATASARAY'A GÖNDERMELİ VİDEO

Yıldız futbolcuyu sezon sonuna kadar kiraladıklarını "Hoş geldin Gedson Fernandes" ifadeleriyle duyuran Rizespor'un hazırladığı videoda Galatasaray'a yapılan gönderme dikkat çekti.

Gedson Fernandes Galatasaray sorusuna cevap vermedi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...