Tgrt Haber
21 Ocak 2022 07:02

Trabzonspor, transferde durmak bilmiyor! 19’luk yıldızı bitiriyor

Ligde son iki haftada düşüşe geçse de uzak ara liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, Altınordu’nun 19’luk yıldızı Enis Destan’ın transferini bitirmek üzere.

Trabzonspor, transferde durmak bilmiyor! 19’luk yıldızı bitiriyor
trabzonspor,,enis destan,,altınordu,

Ara transfer döneminin en hareketli kulübü olan Trabzonspor, bu defa genç bir ismi kadrosuna katıyor. Kouassi, Visca, Puchacz ve Yusuf Erdoğan’a imza attıran bordo mavililer şimdi de gözünü Altınordu’nun genç yeteneği Enis Destan’a çevirdi. Karadeniz ekibi, 19 yaşındaki hücum oyuncusu için Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile el sıkıştı. Trabzonspor yönetimi, Enis için 700 bin avro ve bir sonraki satıştan pay önerdi. Kapıyı 1 milyon avrodan açan İzmir ekibiyle orta noktada buluşulması bekleniyor.

AVCI ‘ALALIM’ DEDİ

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, genç oyuncu için yönetime “Bir iki sene içinde çok iyi rakamlara Avrupa’ya satabiliriz” raporunu verdiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezondan bu yana pek çok Avrupa kulübünün de radarında bulunan Enis Destan, Trabzonspor’un hem geleceğe yönelik yatırımı olacak hem de hücum rotasyonunu genişletecek. Abdullah Hoca daha önce Altınordu’dan Cengiz Ünder’i Başakşehir’e getirmiş ve bir sezon sonra yaklaşık 15 milyon avroya Cengiz Roma’ya gitmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...