Tgrt Haber
20 Mart 2021 15:30

Gençlerbirliği 3 puana ikinci yarıda uzandı

Süper Lig'in 31. haftasında Gençlerbirliği, Kasımpaşa'yı 2-1 yendi.

Gençlerbirliği 3 puana ikinci yarıda uzandı
Süper Lig,Gençlerbirliği,Kasımpaşa

Süper Lig'in 31. haftasında Gençlerbirliği ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşma, 2-1 ev sahibi Ankara temsilcisinin üstünlüğü ile sona erdi.

11. dakikada Hadergjonaj'ın sağ kanattan kale sahasına yaptığı ortada topa dokunan Yusuf Erdoğan'ın vuruşunda, top sağ direğin yanından auta gitti.

21. dakikada Yusuf Erdoğan'ın sağ kanattan kullandığı köşe atışında ön direkte Gençlerbirliği'nde Murat Yıldırım'ın ters kafa vuruşunda, meşin yuvarlağı kaleci Nordfeldt iki hamlede kurtardı.

24. dakikada ani gelişen Gençlerbirliği atağında topla ceza yayının üzerine kadar gelen Soner Dikmen'in vuruşunda, top sağ direğin yanından dışarı çıktı.

35. dakikada Hadadi'nin sağ kanattan yaptığı ortada penaltı noktasının gerisinden Hajradinovic'in yaptığı kafa vuruşunda, top kaleci Nordfeldt'in üzerine gitti.

37. dakikada Yusuf Erdoğan, sağdan ceza sahasına girerek topu gerideki arkadaşı Aytaç Kara'ya çıkardı. Bu futbolcunun yerden çektiği şutta, kaleci Nordfeldt topu sağına uzanarak kontrol etti.

İlk yarı golsüz sona erdi.

52. dakikada Hajradinovic rakip kalenin önündeki takım arkadaşı Yusuf Erdoğan’a pas çıkardı. Bu oyuncu kısa mesafeden plase vuruş yaptı ancak file bekçisinin müdahalesinin ardından top tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

60. dakikada orta sahada topu taşıyan Ayite takım arkadaşı Candeias’a pas çıkardı. Bu oyuncu sağ kanattan kale önüne bir orta göndermesinin ardından topla buluşan Sefa Yılmaz düzgün ve sert bir şutla topu ağları havalandırdı. 1-0

66. dakikada Aytaç Kara, sağ kanatta bindiren takım arkadaşı Haddadi’yi gördü. Bu oyuncunun yaptığı ortada topla buluşan Yusuf Erdoğan kaleci Nordfeldt’i mağlup ederek skora dengeyi getirdi. 1-1

77. dakikada Candeias sol kanattaki takım arkadaşı Halil İbrahim Pehlivan’ı gördü. Bu oyuncunun kale önüne çıkardığı pasta topa bekletmeden topuğuyla şık bir vuruş yapan Sefa Yılmaz şık bir gol kaydetti. 2-1

82. dakikada Halil İbrahim Pehlivan’ın ceza sahası içerisinde Yusuf Erdoğan’a yaptığı müdahaleyi maçın hakemi Arda Kardeşler penaltı olarak değerlendirdi.

84. dakikada beyaz noktada topun başına geçen Hajradinovic, kaleci Nordfeldt’in tuttuğu köşeyi hedefledi. Seken topa tekrar vuruş yapan Hajradinovic, meşin yuvarlağı üst direğe çarptırarak auta gönderdi.

Öte yandan karşılaşmadan önce, hayatını kaybeden eski milli futbolcu Erhan Önal ile Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve FIFA kokartlı eski hakem Bülent Yavuz için saygı duruşunda bulunuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...