Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Aralık 2015 14:14

Gençlerbirliği, Yılmaz Vural ile yollarını ayırdı

Gençlerbirliği'nde teknik direktör Yılmaz Vural ile yollar ayrıldı.

Gençlerbirliği, Yılmaz Vural ile yollarını ayırdı
yılmaz vural, gençlerbirliği,

Gençlerbirliği'nde, Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yollar ayrıldı. Teknik direktör değişiklikleri ile gündeme damga vuran Gençlerbirliği'nde takımın başında sadece 1 maça çıkan Yılmaz Vural'la da yollar ayrıldı. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 yenilen başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nde, Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yollar ayrıldı. Kariyerinde birçok kulüp çalıştıran Vural'ın ayrılığında, Başkan İlhan Cavcav ile transfer konusunda yaşadığı anlaşmazlığın etkili olduğu belirtildi.
GENÇLERBİRLİĞİ'NE HOCA DAYANMIYOR
Spor Toto Süper Lig'e başkent Temsilcisi İskoç teknik adam Stuart William Baxter başladı. Kırmızı-siyahlılar 3. haftadaki Kasımpaşa maçına Naci Şensoy yönetiminde çıktı. Ligin 4. haftasında Mehmet Özdilek ile anlaşan Gençlerbirliği aldığı kötü sonuçların ardından 15. haftanın ardından Özdilek'i görevden aldı. 16. haftada Mustafa Kaplan'ı göreve getiren Gençlerbirliği yönetimi, kendi evinde oynadıkları Fenerbahçe yenilgisinin ardından Kaplan ile de yollarını ayırdı. Ligin son haftasında ise Gençlerbirliği tecrübeli Teknik Direktör Yılmaz Vural'ı görevin başına getirdi. Ancak oda sadece 5 gün sürdü. Vural, Başkan İlhan Cavcav ile yaptığı görüşme sonrası görevinden ayrılma kararı aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...