Tgrt Haber
07 Eylül 2016 00:39

Gençlik ve Spor Bakanlığından yalanlama

Alman televizyon kanalı Deutsche Welle'nin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile yapılan röportaj sonrası kayıtlarına el konulduğu iddiası, bakanlık tarafından yalanlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığından yalanlama
bakanlık, yalanlama,

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Alman televizyon kanalı Deutsche Welle'nin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile yapılan röportaj sonrası kayıtlarına el konulduğu iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, "Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın uluslararası bir medya kuruluşu ile yaptığı röportajla ilgili, 'kayıtlara el konulduğu' ifadesi gerçeği yansıtmamaktadır." denildi.

Bant kaydı olarak gerçekleştirilen röportaj sırasında sunucu tarafından, maksadını aşan ifadeler ve ithamlar kullanılması üzerine, ilgili televizyon yetkililerine söz konusu röportajın yayınlanmaması talebinin iletildiği vurgulanan açıklamada, "Talebimiz üzerine röportajın yayınlanmamasıyla ilgili tasarrufumuz, söz konusu medya kuruluşunun yayın merkezi olan ülkede hassasiyetle uygulanmakta olan, 'authorization/yetkilendirme' kuralının yerine getirilmesidir." ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...