Tgrt Haber
02 Haziran 2022 11:40 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 11:54

Gerard Piqué kimdir? İspanyol futbolcu Gerard Pique boyu kaç, kaç yaşında ? Gerard Pique ile Shakira ne zaman evlendi, ne oldu?

Gerard Pique, Shakira ile olan evliliği sonrasında ünü iyice artarken son dönemde yaşanan iddialarla birlikte yeniden gündeme geldi. Shakira’yla evliliği örnek olarak görülse de son dönemde yaşadıkları sosyal medyayı çalkalarken "Gerard Pique kimdir? Gerard Pique boyu kaç? Gerard Pique ile Shakira ne zaman evlendi, ne oldu?" sorusu en çok merak edilenler arasında yerini aldı. İşte başarılı oyuncu Gerard Pique biyografisi...

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
Gerard Piqué kimdir? İspanyol futbolcu Gerard Pique boyu kaç, kaç yaşında ? Gerard Pique ile Shakira ne zaman evlendi, ne oldu?
Shakira,Barcelona,Gerard Pique

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ile evlenen İspanyol futbolcu Gerard Pique kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve evliliğindeki çatlaklar ve aldatma iddiasıyla da gündemden düşmüyor. Shakira’yı takım arkadaşının annesi ile aldattı iddiları tüm dünyada büyük yankı uyandırırken Gerard Pique’nin hayatı merak edildi. Peki Gerard Pique kimdir? Gerard Pique boyu kaç? Gerard Pique ile Shakira ne zaman evlendi, ne oldu? Gerard Pique, Shakira’yı aldattı mı? İşte Gerard Pique biyografisi ve yaşanan son gelişmeler

GERARD PİQUÉ KİMDİR?

Gerard Piqué Bernabéu, 2 Şubat 1987 tarihinde Barcelona, İspanya'da dünyaya geldi.

Piqué Katalan zengin bir ailede büyüdü. Zengin ebeveynleri olan popüler futbolcular listesinin başında yer alan Pique’nin babası Joan, başarılı bir işadamı ve avukattır. Annesi Montserrat, Barselona'daki prestijli bir omurilik yaralanması hastanesinin direktörüdür.

Futbola erken yaşlarda başlayan Pique, 1997'de FC Barcelona akademisine on yaşındayken başladı. Pique o zamanlar Alevín B olarak adlandırılan kulüpteki en genç erkek takımına katıldı. Ekibinin en güçlü ve en uzun savunucuları arasındaydı. Akademide birkaç yıl boyunca çeşitli gençlik düzeylerinden geçti ve yol boyunca sayısız başarı kazandı.

Gerard Piqué kimdir? İspanyol futbolcu Gerard Pique boyu kaç, kaç yaşında ? Gerard Pique ile Shakira ne zaman evlendi, ne oldu?

1997 senesinde Barcelona altyapısında futbola başlayan Piqué, 2004 senesinde Machester United altyapısına geçti. İlk profesyonel sözleşmesini de aynı sene aynı takımla yapan defans oyuncusu, 12 maç sonra hep yedek kaldığı ve tecrübe kazanamadığı için 2006 senesinde Real Zaragoza'ya kiralandı. Burada bir sezon oynadıktan sonra Machester United'a geri döndü ve artık ülkesinde kariyerini devam ettirmek istediğini söyledi.

27 Mayıs 2008'te, Piqué geri döndü ve 5 milyon Euro satın alma şartı ile birlikte dört yıllık bir sözleşme imzaladı. Manchester United'da büyüsünden zevk aldığını kabul etmesine rağmen, çocukluk kulübü ile yeniden imzalamadaki mutluluğunu dile getirdi.

Bunun üzerine 2008 senesinde Barcelona'ya transferi gerçekleşti ve halen burada forma giymektedir.

Machester United'da 2007-08 sezonunda lig şampiyonluğu, aynı sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2005-06 sezonunda EFL Cup şampiyonluğu yaşadı.

Barcelona'da ise 6 lig şampiyonluğu, 4 Copa del Rey şampiyonluğu, 3 İspanya Süper Kupası, 3 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 3 Süper Kupa ve 3 Kulüpler Dünya Kupası birinciliği kazandı.

2009 senesinden bu yana İspanya Milli Takımı forması giyen Piqué, burada da 2008 ve 2012 senelerinde Avrupa Şampiyonluğu, 2010 senesinde de Dünya Kupası birinciliği kazandı.

GERARD PİQUE VE SHAKİRA

2011'ten beri Piqué, Kolombiyalı şarkıcı Shakira ile birlikteliği devam ediyor. Shakira ve Gerrard, tüm dünyada ünlü ünlü çiftler arasındadır.

Gerard Piqué kimdir? İspanyol futbolcu Gerard Pique boyu kaç, kaç yaşında ? Gerard Pique ile Shakira ne zaman evlendi, ne oldu?

Çoğumuz Afrika'daki 2010 Futbol Dünya Kupası sırasında yayınlanan Waka Waka şarkısını hatırlıyoruz. Shakira'nın yazdığı ve gerçekleştirdiği YouTube'daki 1.6 milyardan fazla görüntüleme sayısıyla bu turnuvanın resmi şarkısıydı.

PİKE VE SHAKİRA'YI BİR ARAYA GETİREN ŞARKI

Gerard da videonun bir parçasıydı. Shakira ve Pique, bu videonun çekimleri sırasında bir araya geldi ve ikisi de aniden ortaya çıktı. Shakira, ekranda göründüğünü gördükten sonra Gerard Pique'nin elinden çok etkilendi. “Waka Waka (Afrika İçin Bu Zaman)”.

Pique onun için ideal biriydi. Antonio de la Rúa ile bölünmüş 10 yıllık ilişkisinde kırıldıktan sonra kalbini tamir eden kişiydi.

İki kişi başlangıçta, ilişkilerini reddetti. Ancak, ilişkilerini Shakira'nın Twitter ve Facebook'ta onlarla ilgili onayını verdiğinde, 2011 Mart'ta açıklamış oldular.

Çiftin iki oğlu oldu. Çiftin ilk çocukları Milan Piqué Mebarak, 22 Ocak 2013 Barcelona Ailenin ikamet ettiği İspanya’da dünyaya geldi. Shakira ikinci oğlunu Sasha Piqué Mebarak'ı 29 Ocak 2015'da doğurdu.

Gerard Piqué kimdir? İspanyol futbolcu Gerard Pique boyu kaç, kaç yaşında ? Gerard Pique ile Shakira ne zaman evlendi, ne oldu?

Shakira bir zamanlar Gerrard'ı şöyle yorumluyordu: "Bizi birleştiren aşktan başka ilgiden dolayı değil, benimle olan tek kişi olduğunu biliyorum."

Pop yıldızı ayrıca, hayatını değiştirmek ve Gerard'ı getirmek için futbola teşekkür etti. Shakira, 2014 futbol Dünya Kupasının kapanış töreninin hemen öncesinde verilen röportajda şu yorumları yaptı: "Hayatımın sevgisini Dünya Kupası'nda gördüğümü asla unutmayacağım."

GEARD, SHAKİRA'YI GAVİ'NİN ANNESİ İLE Mİ ALDATTI?

Dünyaca ünlü yıldız Shakira ve Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gerard Pique hakkında herkesi şoke eden iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada çıkan söylentiler çok konuşulurken çıkan iddialara göre Shakira kocası Gerard Pique'yi başka bir kadınla yakaladı. Peki Pique Shakira'yı Gavi'nin annesi ile mi aldattı? İşte konuya ilişkin detaylar...

Gerard Piqué kimdir? İspanyol futbolcu Gerard Pique boyu kaç, kaç yaşında ? Gerard Pique ile Shakira ne zaman evlendi, ne oldu?

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın kocası Pique tarafından aldatıldığı ileri sürüldü. 2010 yılından beri birlikte olan çift ile ilgili gündeme gelen iddia sosyal medyayı salladı. İspanya basını; Shakira'nın kendisini aldatan Gerard Pique'yi suçüstü yakaladığını belirtti. 

İspanyol basınında yer alan açıklamalara göre Pique'nin Shakira'yı aldattığı kadının Barcelonalı genç yıldız Gavi'nin annesi olabileceği söylendi. Gavi'nin ise olaydan haberinin olmadığı belirtildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gerarda Pique'nin ise "Ben masumum" dediği ve çiftin haftalardır ayrı yaşadığı iddia edildi.

ÇİFT HAKKINDA DİĞER İDDİALAR!

İspanyol basını Shakira ile Pique'nin arasını açan kişinin sosyal medyada yayıldığı gibi Gavi'nin annesi değil, 20'lerinde sarışın bir kadın olduğu ve bu kişinin etkinlik hostesi olarak çalıştığını iddia etti.

İspanyol basını ayrıca Shakira'nın Mayıs ayında İbiza'ya iki kez çocukları ve arkadaşları ile gittiğini ancak Pique'nin olmadığını belirtirken, aldatma iddialarının Mayıs ayında ortaya çıkmış olabileceğini de ima etti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...