Tgrt Haber
13 Nisan 2014 13:56

Gökhan Saki buruk bir şampiyonluk yaşadı, işte sebebi

Dünyaca ünlü Türk kick boks'çu Gökhan Saki, dün gece çıktığı maçta kick boks şampiyonu oldu. Bu sırada rakibin ayağı kırıldı.

Gökhan Saki buruk bir şampiyonluk yaşadı, işte sebebi
gökhan saki,kick boks,şampiyonu,gökhan saki rakip,

İstanbul'da düzenlenen 'Glory15 İstanbul' adlı kick boks organizasyonu nefesleri kesti.  Glory World Series, 'Glory15 İstanbul' organizasyonun finalinde, yarı finalde Nathan Corbett'ı yenen milli sporcumuz Gökhan Saki ile yine yarı finalde Saulo Calavari'yi yenen Tyrone Spong karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın henüz ilk rauntunda Spong'un tekmesine Gökhan ayağını koyunca Spong'un ayağı kırıldı ve hakem maçı bitirdi. Rakibinin ayağının kırılmasıyla şampiyon olan Gökhan Saki. 200 bin dolarlık ödülün de sahibi oldu. Milli yıldızımız Gökhan Saki'yi maç sonunda Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau da tebrik etti. Gökhan Saki rakibinin ayağı kırıldığı için maç sonunda fazla sevinmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...