Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Eylül 2020 21:32

Gökhan Töre'den Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'ın kadrosuna dahil ettiği tecrübeli futbolcu Gökhan Töre, siyah-beyazlı takıma dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Gökhan Töre'den Beşiktaş açıklaması
gökhan töre,,beşiktaş,,süper lig,,transfer,

Gökhan Töre, siyah-beyazlı kulübün Youtube kanalına yaptığı açıklamada, "Tekrardan bu formayı taşımak ve bu camiaya dönmek beni çok gururlandırdı. Sergen hocamıza buradan teşekkür ediyorum. Tekrardan yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Maalesef pandemiden dolayı statta taraftarımızla olamayacağız. Onların desteğinin bizi ileri taşıyacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Siyah-beyazlı taraftarla arasında farklı bir bağ olduğunu aktaran Gökhan Töre, "Taraftarla aramdaki bağ bambaşka. Onlar da bunu çok iyi biliyor. Onları çok seviyorum. Onların da sevgisini her zaman hissetim. Beşiktaş'tan ayrıldığımda da bunu hissettim. Onlara minnettarım ve sonsuz teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...