Tgrt Haber
15 Aralık 2015 09:21

Gökhan Tören'nin gol sevincinin sırrı ortaya çıktı

Galatasaray'a attığı golün ardından elini yüzüne götüren Gökhan Töre, sosyal medyada yeni bir akım başlattı.

Gökhan Tören'nin gol sevincinin sırrı ortaya çıktı
gökhan töre, galatasaray, beşiktaş,

Attığı hayati golle uzun yıllardır derbi kazanmakta zorlanan takımına bu sezonki 2. derbi galibiyetini getiren milli futbolcunun gol sevinci sosyal medyada yeni bir akım başlattı. Maçın 72. dakikasında Ricardo Quaresma’nın yerine oyuna dahil olan Gökhan Töre topla ikinci buluşmasında, 74. dakikada Beşiktaş’a 3 puanı ve liderliği getiren golü attı. Milli yıldızın bu önemli golü Beşiktaş’a iki açıdan önemli katkı daha yaptı. Siyah beyazlılar bu golle, bu sezon ilk kez geriye düştükleri bir maçı 3 puanla tamamlamayı başardı. Bu golü bir diğer önemli özelliiği ise, uzun zamandır derbi kazanamayan Beşiktaş’ın bu sezonki ikinci derbisinden de galibiyetle ayrılması oldu.
 
Beşiktaş formasıyla ilk derbi golünü dün atan milli futbolcu, bugüne kadar oynadığı 8 derbi maçında 605 dakika sahada kaldı ve 1 gol 1 asistlik performans gösterdi. Karşılaşma sonrası siyah beyazlı taraftarların Olimpiyat Stadı’nda Töre’ye büyük sevgi gösterisi vardı.
 
Gökhan'ın gol sevincinin sırrı ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun ninesi tarafından çocukken bu şekilde sevildiği öğrenildi. Gökhan, böyle bir sevinç yaşayarak maçı izleyen ninesine sevgisini gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...