Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ağustos 2021 22:51

Gözbaşı'dan 'Emre Demir' açıklaması: Netleşen bir durum yok

Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, Barcelona ile prensipte anlaştığı iddia edilen Emre Demir ile ilgili, "Şu an çok sayıda kulüp ile görüşmelerimiz sürüyor, bu ilgiden çok memnunuz ancak netleşen bir durum yok" dedi.

Gözbaşı'dan 'Emre Demir' açıklaması: Netleşen bir durum yok
Barcelona,,Emre Demir,,Berna Gözbaşı,,Doğan Alemdar,

Barcelona ile prensipte anlaştığı iddia edilen Emre Demir ile ilgili Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, çok sayıda kulüple görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

'BEKLEMEDE KALIN'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Berna Gözbaşı, kulübün genç yıldızları Emre Demir ve Doğan Alemdar'ın fotoğrafını paylaşarak, "Genç yıldızlarımızın transferi ile ilgili yurt içi ve dışından yoğun haberler geliyor. Şu an çok sayıda kulüp ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu ilgiden çok memnunuz ancak netleşen bir durum yok. Tek doğru kaynak kulübümüzden yapılacak açıklamadır. Beklemede kalalım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...