Tgrt Haber
28 Haziran 2021 10:11

Fenerbahçe'de büyük gün: Yeni hoca açıklanıyor

Fenerbahçe taraftarının büyük heyecan ve merakla beklediği yeni teknik direktör bugün belli oluyor. Yeni hocayı pazartesi günü açıklayacaklarını söyleyen Ali Koç’un Marco Silva, Nenad Bjelica ve Paulo Fonseca’dan birini duyurması bekleniyor. Ancak Hırvat teknik adam Bjelica bir adım önde görünüyor.

Fenerbahçe'de büyük gün: Yeni hoca açıklanıyor
ali koç,,fenerbahçe,,süper lig,

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu’nun ayrılığı duyurulduğundan beri yeni teknik adam arayışı sürüyor. Sarı lacivertliler, Ali Koç’tan yeni isim duymak için sabırsızlanırken Hırvat teknik adam Bjelica bir adım önde olduğu söyleniyor. Yeni hocayı kongre sonrası açıklayacağını söyleyen ve en yakınlarına bile ipucu vermeyen Başkan Koç, sessizliğini koruyor. Ancak temaslar sonucu basına sızan isimlerle ilgili teknik adamlara yakın kaynaklardan haberler geliyor.

HIRVATLAR ÖNDE

Fenerbahçe, Joachim Löw, Lucien Favre, Rafael Benitez gibi üst düzey isimlerden umduğu cevapları alamadı. PSV’nin Alman hocası Roger Schmidt’i de ikna edemeyen Sarı-Lacivertliler eski gözdeleri Zlatko Dalic, Slaven Bilic ve Nenad Bjelica isimlerini yeniden gündeme aldı. Her üç isim hem Hırvat. Sarı Lacivertlilere geçen sene yeşil ışık yakan ve EURO 2020 macerasını sürdüren Zlatko Dalic’in bu sezon gelme ihtimali yok. Bir dönem Beşiktaş’ı da çalıştıran Slaven Bilic de Çin’de kalacak.

NENAD BJELİCA BİR ADIM ÖNDE, SİLVA YEDEKTE

49 yaşındaki Hırvat teknik adam Nenad Bjelica, Kadıköy’e yakın gözüküyor. Bjelica, Osijek’le sözleşmesini feshedip Fenerbahçe’yi bonservis sorununu ortadan kaldırabilirse takımın başına geçebilir. Paulo Sousa, Paulo Fonseca ve Marco Silva ise listenin Portekizlileri arasında yer alıyor. Portekizli hocalar arasında Sarı-Lacivertlilere en yakın isim ve son tercih olarak düşünülen isim ise Silva.

BELÖZOĞLU İTALYA YOLUNDA

Öte yandan İtalyan basınından Emre Belözoğlu ile ilgili sürpriz bir iddia geldi. Sarı-Lacivertlilerle yollarını ayıran Belözoğlu’nun Lazio’ya giderek Maurizio Sarri’nin ekibinde yer alacağı öne sürüldü. 2001-05’te Inter formasıyla İtalya tecrübesi edinen genç teknik adam Emre’nin, ve kurt teknik adamın yanında tecrübe kazanacağı belirtildi.

F.BAHÇE’NİN DERDİ 40 KİŞİLİK KADRO

Fenerbahçe’de önemli sorunların başında kalabalık kadro geliyor. Sarı Lacivertlilerin Harcama limitleri ve Bankalar Birliği’yle yapılan anlaşma sebebiyle 40 kişilik kadronun maliyetini yaklaşık 10 milyon euro aşağı çekmesi gerekiyor ancak henüz kapıyı çalan olmadı. Perotti, Sadık, Lemos ve Samatta’yı elden çıkararak hem maaş yükünü azaltmak hem de para kazanmak hedefinde olan Sarı lacivertlilerin Zanka, Dirar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan gibi kiralıktan dönen isimlerin satışından bonservis bekleniyor. Ancak henüz bu isimler için gelen bir teklif yok.

BERKE - ARDA YUVADA KALACAK

Fenerbahçe’ni kiralıktan dönen 16’lık yıldız adayı Arda Güler ve kaleci Berke Özer’i A takımda tutacak. Avrupa’dan talipleri olan kaleci Berke için astronomik bir teklif gelmezse satılmayacak. Genç eldivenler Bartu Kulbilge ve Osman Ertuğrul Çetin de kaleci rotasyonunda yer alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...