Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2021 00:13

Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat'ı yıkan ölüm haberi!

Göztepe'nin genç kalecisi İrfan Can Eğribayat, Süper Lig'de Gaziantep'e karşı 2-1 kazandıkları maçın ardından acı bir itirafta bulundu. Başarılı kaleci, maç öncesi aldığı ölüm haberine rağmen maça çıktığını söyledi.

Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat'ı yıkan ölüm haberi!
irfan can eğribayat,göztepe,kaleci,hamile,bebek

Süper Lig'in 15. haftasında Göztepe evinde Gaziantep FK'yı 2-1 yenerek alt sıralardan kurtulma yolunda önemli bir galibiyet elde etti. Mücadelede Göztepe'nin kalesini koruyan İrfan Can Eğribayat ise karşılaşmanın ardından acı bir haberi paylaştı.

Eşi hamile olan genç kaleci, maçtan kısa bir süre önce 5 buçuk aylık bebeğini kaybettiğini duyurdu. Kahreden haber nedeniyle önce maça çıkmak istemeyen Eğribayat'ı eşi ikna etti. 

Eşi oynamasını istediği için maça çıktığını belirten İrfan Can Eğribayat, "Ben bu maçta oynamayacaktım normalde. Eşim bana 'Bebeğimiz için oyna' dedi. Bugün de 3 tane top direkten döndü. Kaleyi onun koruduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Ligde küme düşme hattında bulunan takımını bu kritik mücadelede yalnız bırakmayarak büyük bir fedakarlığa imza atan İrfan Can'a yönetim tarafından izin verilmesi bekleniyor.

ADI GALATASARAY İLE ANILMIŞTI

Göztepe'de gösterdiği başarılı performansla büyük kulüplerin dikkatini çeken 23 yaşındaki kalecinin adı sezon başında kaleci arayan Galatasaray ile anılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...