Tgrt Haber
03 May 2015 20:11

G.Saray'ın Akhisar kadrosu belli oldu

Süper Lig'in 29. haftasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak G.Saray'ın kadrosu belli oldu.

G.Saray'ın Akhisar kadrosu belli oldu
galatasaray, akhisar,

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 29. haftasında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılıların Akhisar maçı için belirlediği kamp kadrosu da belli oldu. Galatasaray'da sarı kart cezalısı Aurelien Chedjou ve Felipe Melo ile birlikte, Aydın Yılmaz, Blerim Dzemaili, Goran Pandev ve sakatlığı bulunan Hamit Altıntop kadroda yer almadı. Melo'nun yokluğunda Dzemaili'nin kadroya girememesi sürpriz olarak nitelenirken, Pandev'in kafilede olmaması da şaşırttı.

Galatasaray'ın kadrosunda şu isimler var:

Fernando Muslera, Sinan Bolat - Alex Telles, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal - Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak - Umut Bulut, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...