Tgrt Haber
06 Aralık 2014 09:01

Guardiola'dan milli yıldızımıza büyük övgü, 'O bir sanatçı'

Bayern Münih Teknik Direktörü Guardiola, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'ndan 'Tam bir frikik ustası' şeklinde bahsetti.

Guardiola'dan milli yıldızımıza büyük övgü, 'O bir sanatçı'
Bayern Münih, Teknik Direktör, Guardiola, hakan çalkanoğlu,

Almanya Ligi'nde yarın 19:30'da Bayer Leverkusen'i ağırlayacak Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola'dan Hakan Çalhanoğlu'na övgü. Katalan teknik adam maç öncesi düzenlediği basın toplantısında, , "Büyük fanlarıyım. Sahaya kimle çıkacaklarının önemi yok. En iyi performansımızı göstermeye ihtiyacımız var" şeklinde konuşurken Hakan Çalhanoğlu için de ayrı bir parantez açtı: "Hakan bu ligin en iyi frikik kullanan ismi. O çocuk bir frikik sanatçısı. Onu kalemizden olabildiğinde uzak tutmalı ve frikik kullandırmamalıyız." 13 maçın 10'unu kazanan Bayern Münih ligde 33 puanla yenilgisiz liderliğini sürdürürken, Bayer Leverkusen, rakibinin 10 puan gerisinde üçüncü sırada.(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...