Tgrt Haber
16 Aralık 2015 15:20

Guardiola'nın yerine Ancelotti

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın Bavyera ekibinden ayrılacağı ve yerine ise İtalyan Carlo Ancelotti ile anlaşıldığı iddia edildi.

Guardiola'nın yerine Ancelotti
İtalyan Carlo Ancelotti, Pep Guardiola

Sezon sonundan bitecek olan sözleşmesi henüz yenilenmeyen ve bir karar aşamasında olduğunu açıklayan Pep Guardiola'nın adı İngiliz ekipleriyle anılıyordu. Bugün Avrupa basınında yer alan haberlere göre Pep'in sezon sonunda Bavyera ekibinden ayrılacağı ve yerine ise İtalyan Carlo Ancelotti ile anlaşıldığı iddia edildi.
Bayern Münih'in efsanesi Franz Beckenbauer'in Pep Guardiola hakkında yaptığı açıklama, Alman basınında bomba etkisi yapmıştı. Beckenbauer, Pep'in Manchester United'la anlaştığını ve sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılacağını söylemişti. Bu açıklamalarının ardından Beckenbauer, Guardiola'nın yerine ise üst düzey bir teknik adamı Bavyera ekibine kazandıracaklarını da dile getirmişti. Bütün bu açıklamaların ardından Alman basınında yer alan haberlere göre de İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin Bayern Münih ile sezon sonunda anlaşacağı iddia edildi.
Yine Avrupa basınında yer alan haberlere göre de Pep Guardiola'ya Premier Lig'in en önemli 3 takımından direkt teklif geldiği bilgisi de verildi. Haberin devamında ise bu takımların Manchester City, Manchester United ve Chelsea olduğu detaylarda yer aldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...