Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2015 04:35

Guardiola'ya inanılmaz teklif

Gelecek yıl Bayern Münih'le sözleşmesi sona erecek Pep Guardiola'ya Manchester City şimdiden inanılmaz bir teklif sundu bile

Guardiola'ya inanılmaz teklif
guardiola, pep guardiola

Premier Lig ekibi Manchester City'nin geçen sezonki başarısızlığa karşın teknik direktör Manuel Pellegrini'yi değiştirmemesinin arkasındaki motivasyon belli oldu: Pep Guardiola. Katalan teknik adamın Bayern Münih'le sözleşmesinin 2016 yazında sona erecek olması sebebiyle Pellegrini ile bir yıl daha çalışmayı göze alan City yönetimi, Alman devinde zaman zaman sorunlar yaşayan Guardiola için çılgın bir bütçe hazırladı. 5 yıllık sözleşme karşılığında başarılı hocaya toplam 140 milyon Euro öneren İngiliz devi, uzun yıllardır istediği Pep için bu kez umutlu. Guardiola'nın Bayern Münih'le bu sezon da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu elde edememesi halinde İngiltere'ye gitmeyi düşündüğü biliniyor. 

7 sezona 19 kupa sığdırdı

Guardiola'nın kupa koleksiyonu dünyadaki tüm meslektaşlarını kıskandıracak cinsten. Katalan hoca Barcelona ile 2'si Şampiyonlar Ligi, 3'ü La Liga şampiyonluğu olmak üzere toplamda 14 kupa kazanmıştı. Pep, kupa koleksiyonuna Almanya'da 5 tane daha ekledi. İki sezondur görev yaptığı Bayern Münih'te lig şampiyonluklarına ambargo koyan başarılı teknik adam, gelir gelmez UEFA Süper Kupa ve Dünya Kulüpler şampiyonluğu unvanlarını da elde etmişti. 

Beckenbauer ailesi yasta

Alman futbol efsanesi Franz Beckenbauer'in 46 yaşındaki oğlu Stephan, yaşamını yitirdi. Aile tarafından yapılan açıklamada, uzun zamandır süren ağır bir hastalıkla mücadele eden Stephan'ın hayatını kaybettiği ifade edildi. Evli ve üç çocuk babası Stephan, futbol kariyerinin ardından Bayern Münih'in alt yapısında da görev almıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...