Tgrt Haber
20 Mart 2015 11:39

Güntekin Onay'dan kaleci Tolga yorumu

Vatan gazetesi yazar Güntekin Onay, Beşiktaş - Club Brugge maçı hakkındaki görüşlerini aktardı.

Güntekin Onay'dan kaleci Tolga yorumu
Güntekin Onay, Beşiktaş Club Brugge

Beşiktaş dün rakibin alan bırakmayan, organize savunmasını açmakta ilk yarıda çok zorlandı. Biliç’in 4-4-2 tercihi bile beklediğimiz üretkenliği getirmedi. Demba Ba ve Mustafa, Club Brugge ceza alanı içinde çok statik kaldı. İkinci yarının başında Motta’nın süper füzesi golün ötesinde 70 bin seyirciyi coşturdu, oyunumuzu daha yukarıya taşıdı. Brugge’ün kompakt savunma dengesi tam bozuldu derken Mustafa ile 2’nci gol şansını kullanamadık.
 
İyi oynarken yediğimiz gol ise akıllara durgunluk verecek derecede acemiceydi. Tolga’nın orta çizgiye düşen kısa degajını karşılayan Brugge, De Sutter’i savunmanın arkasına kaçırdı. Tolga o pozisyonda neden çıkmadı ? Kanımca çıksa rahatlıkla o topu alırdı.
 
1-1’den sonra oyun disiplininden uzaklaştık ve morallenen Brugge iyi oynamaya başladı. 78’de 5’e 1 inanılmaz bir golü Motta kesti fakat bunun 2 dakika sonrasında ikinci golü yedik.
 
ARTIK TEK HEDEF LİG!
 
Veli ve Tolgay’ın yorulması, kalecimiz Tolga’nın topu oyuna sokarken yaptığı hatalar Brugge’e gol fırsatları getirdi. Tolga’yı suçlamak yanlış, 1 aydır oynamayan bir kalecinin hemen toparlaması kolay değil.
 
Beşiktaş, 2 maçta da 1-0’ı bulmasına rağmen kaybetti; bu şekilde elenmek acı verici. Türkiye’yi gururlandıran Avrupa serüveni sona erdi. Bundan sonra tek hedef lig olmalı. Canınız sağolsun.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...