Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2014 18:54

Hacıosmanoğlu Kulüpler Birliği Başkanı mı oluyor

Bir süre önce Kulüpler Birliği Başkanı olmayı düşündüğü kamuoyuna yansıyan Hacıosmanoğlu'nun Cavcav'ın istifası halinde başkanlık için girişimlere başlayacağı öne sürüldü.

Hacıosmanoğlu Kulüpler Birliği Başkanı mı oluyor
Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği Başkanı, cavcav,

Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, TFF'nin yabancı sınırı konusunda aldığı kararı eleştirdi ve istifa edeceğini söyledi.  İlhan Cavcav, "15 kulüp 6+2 olsun dedi. TFF ile bu konuyu detaylı görüştük. Biz bunun için mücadele ettik ama Demirören Beşiktaşlı olduğu için Beşiktaş'ın isteğini kabul etti. Yapacak bir şey kalmadı" dedi. Kulüpler Birliği'nin 5+3 kararına bir itirazı olacak mı sorusuna Cavcav, "Karar verildi. Yapacak bir şeyimiz kalmadı. Ben Mayıs ayı sonunda Kulüpler Birliği Başkanlığı'nda istifa ediyorum. Ne yaparsa yapsınlar" diye yanıt verdi. Cavcav'ın istifayı seslendirmeye başlamasının ardından gözler Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na çevrildi. Hacıosmanoğlu'nun daha önceKulüpler Birliği Başkanlığı'na sıcak baktığı öne sürülmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...