Tgrt Haber
07 Şubat 2015 17:06

Hacıosmanoğlu'ndan çok konuşulacak açıklama! 'Hakemi aramayan...'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Bu akşam Fenerbahçe ile oynayacakları dev maç öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu'ndan çok konuşulacak açıklama! 'Hakemi aramayan...'
İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe trabzon maçı

Hacıosmanoğlu hakem Bülent Yıldırım'ı araması hakkında, "Hakemi aramayan başkan var mı?" sözlerini kullandı.

Hacıosmanoğlu şöyle konuştu:

Yukarıda Allah var, haksızlığı kime yaparsanız yapın bir gün çıkar. Hakemi aramayan başkan var mı, ben de aradım. Ben, hakemi sabah 11:00'de aradım ve bu açıklamayı da ben yaptım. Ben, hakem arkadaşımıza bir şey söylemedim. Tatil ettiği maçtan önce de hakemi aradım. Allah yardımcınız olsun, iyi bir maç yönetin, adaletli maç yönetin dedim ve Bülent hoca da bana teşekkür etti. Bunların konuşulması lazım, söylenmesi lazım. Hakem arkadaşlarımıza bir şey söylemiyoruz. TFF, hakem arkadaşlarımıza güvence verse bunlar olur mu. Anadolu takımları için yanlış bir karar verildiği zaman ses çıkmıyor. Kulüp başkanları konuşacak, bizim hakem hatası ile kaybedeceğimiz son maç olacak dedim. Şimdi TV başına oturacağım ve maçı izleyeceğim. Bülent hocaya sonuna kadar güveniyorum ve tatil ettiği maçtan sonra da kendisi ile konuştum ve teşekkür ettim. Sahada iyi oynayan, hak eden takım kazansın. Hakem hatası yaşanmasın ve iyi bir maç olsun.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı saat kaçta? Fenerbahçe Trabzonspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...