Tgrt Haber
13 Ocak 2019 21:02

Hagi şampiyonluk favorisini açıkladı

Rumen ekibi Viitorul'un sahibi ve teknik direktörü Hagi, "Bu sezon Başakşehir şampiyonlukta daha güçlü." dedi.

Hagi şampiyonluk favorisini açıkladı
gheorghe hagi,,süper lig,,galatasaray,,başakşehir,

Romanya temsilcisi Viitorul'un sahibi ve teknik direktörü olan eski Galatasaraylı futbolcu Gheorghe Hagi, Süper Lig'de Medipol Başakşehir'i şampiyonluğa yakın gördüğünü söyledi.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde Viitorul'un kamp yaptığı otelde, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gheorghe Hagi, sözlerine Türkçe konuşmadığı için özür dileyerek başladı.

TERİM İŞLERİ RAYINA OTURTTU
Galatasaray'ın durumunu ve Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Hagi, "Fatih (Terim) hoca geldiğinden beri işler yerine oturdu. Şampiyon oldular, bu sezon gruplarda ellerinden geleni yaptılar. Zaman içerisinde daha da düzelir diye düşünüyorum" dedi.

FAVORİM BAŞAKŞEHİR
Süper Lig'de şampiyonluk yarışında favorisini açıklayan Galatasaray'ın efsanesi Hagi, "Bu sezon Başakşehir şampiyonlukta daha güçlü. Çünkü diğer 4 büyük takım muhtemelen ikinci sıra için mücadele edecek. Başakşehir çok güzel bir gelişme kaydetti. Her zaman ilk 4-5 takım arasında yer aldı. Dört büyüklere karşı başa baş mücadele eden bir takım. Şu anda da zirvede." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...