Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Eylül 2014 18:54

Hagi'nin Yeni Takımı Belli oldu

Hagi teknik direktörlüğe geri döndü. Uzun süredir takım çalıştırmayan Galatasaray'ın efsane ismi, kulübelere geri döndü.

Hagi'nin Yeni Takımı Belli oldu
hagi, gheorge, galatasaray, efsane, viitorul constanta,

Galatasaray'ın sembol isimlerinden olan Gheorghe Hagi, aynı zamanda sahibi olduğu Rumen ekiplerinden Viitorul Constanta'nın başına geçti.
 
Romanya Ligi'nde ilk 6 haftada sadece 3 puan toplayabilen Viitorul'da Teknik Direktör Bogdan Stelea istifa etmiş ve sonrasında takımın başına geçici olarak Bogdan Vintila getirilmişti.
 
Gheorghe Hagi, 15 Eylül günü bir basın toplantısı düzenleyerek yeni görevine resmen başlayacak.
 
Hagi'nin teknik direktörlüğe dönme kararını yorumlayan Mircea Lucescu, Hagi'den övgü dolu sözlerle bahsederken şöyle konuştu: "Onun gibi bir adamın tribünde oturması ayıp. Oyunculara yaklaşımı çok özel. Özel yetenekleri var. Ne isteyeceğini, nasıl konuşacağını biliyor. Saha kenarında da başarılı. Onu kutluyorum. Doğru kararı verdi. Futbol onun hayatı."
 
Gheorghe Hagi daha önceden Galatasaray, Romanya Milli Takımı, Bursaspor, Timişoara ve Steaua Bükreş'i çalıştırmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...