Tgrt Haber
16 Aralık 2015 18:43

Hagi'ye Rusya'dan sürpriz teklif

Teknik direktör arayışı içinde olan Rubin Kazan Kulübü'nün Hagi'ye teklif yaptığı öğrenildi.

Hagi'ye Rusya'dan sürpriz teklif
hagi, rusya,

Rusya Ligi'nde Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan geride kalan 18 haftada 20 puan toplayarak 9. sırada kalmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

Ülkesi Romanya'da Viitorul Constanta'yı satın alan ve takımının başında şampiyonluk mücadelesi veren Hagi için Rubin Kazan yöneticileri resmen çıkarma yaptı. Rumen basınında yer alan haberlerde, Rus ekibinin yöneticilerinin Romanya'da Hagi ile bir araya geldiği ancak 50 yaşındaki futbol adamının memnun edici bir cevap vermediği belirtildi.

BIRAKMAK İSTEMİYOR

Hagi'nin Romanya Ligi'nde bu kadar iddialı giderken takımdan ayrılarak risk almak istemediği belirtilirken, sezon ortasında böyle bir görevi devralmaya da sıcak bakmadığı vurgulandı.

TEKLİF 13 MİLYON LİRA

Gheorghe Hagi'den umudunu kesmeyen Rubin Kazan yöneticilerinin birkaç gün daha Romanya'da kalacağı öğrenilirken, deneyimli isme yapılacak maaş teklifinin 4 milyon euro (yaklaşık 13 milyon TL) olduğu öne sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...