Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Haziran 2021 17:12

Hakan Çalhanoğlu'na teklif üstüne teklif yağıyor

İtalya'nın Milan takımında forma giyen ve sözleşmesi sona eren ve Avrupa’nın önemli kulüplerinin radarında bulunan Hakan Çalhanoğlu’na yıllık 4,5 milyon euroluk yeni bir teklif sundu. İtalyan ekibinin, teklif için en kısa sürede cevap beklediği ve olumsuz bir durumda transfere yöneleceği bildirildi.

Hakan Çalhanoğlu'na teklif üstüne teklif yağıyor
hakan çalhanoğlu,,milan,,sözleşme,

İtalya Serie A'nın köklü küluplerinden Milan, Hakan Çalhanoğlu’nu biten sözleşmesini yıllık 4,5 milyon euroluk yeni bir teklif ile yenilemek istiyor. Sözleşmesi sona eren milli futbolcuyla henüz anlaşmaya varamayan Milan, 27 yaşındaki Milli oyuncuya yaptığı teklifi iyileştirdi. Sky Sports’un haberine göre Milan, teklifini 4,5 milyon euroya çıkardı. Sunduğu bu teklif için cevap bekleyen İtalyanlar, olası bir ret durumunda ise kendine yeni bir rota çizerek Hakan’ın yerine oyuncu aramaya koyulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...