Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Şubat 2018 23:49

Hakan Kurt: 'Elimizden gelenin fazlasını yaptık'

Akın Çorap Giresunspor Teknik Sorumlusu Hakan Kurt, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından mücadeleyi değerlendirdi. Kurt, takımın iyi oynadığını ve ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını söyledi.

Hakan Kurt: 'Elimizden gelenin fazlasını yaptık'
akın çorap giresunspor,

Fenerbahçe’ye deplasmanda 2-1 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda eden Akın Çorap Giresunspor’da Teknik Sorumlu Hakan Kurt, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmede bulundu. Fenerbahçe karşısında ilk maça Metin Diyadin’in çıktığını belirten Kurt, “İkinci maça çıkmak bize nasip oldu. İki maçta da oyuncular gerekeni yaptılar. Oyuncularımız ellerinden gelenin fazlasını yaptı. Maça geldiğimizde, Süper Lig takımıyla oynadık. Ama sahadaki oyuna baktığımızda çok farklı bir durum yoktu. Gol bulup, erken gol yedik. İkinci yarıda mücadelemizi üst seviyeye taşıdık. 2-1 mağlup olduk ve kupaya da bu şekilde veda ettik” dedi. Kurt, takımın tek sorununun skor üretmek olduğunu da sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...