Tgrt Haber
11 Şubat 2017 15:42

'Hakemler Beşiktaş'ı kolluyor denmesini kabullenmek zor'

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, siyah-beyazlı takımın hakemler tarafından kollandığı algısının oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.

'Hakemler Beşiktaş'ı kolluyor denmesini kabullenmek zor'
Beşiktaş,

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kardemir Karabükspor'a 2-1 yenildiği maçta, rakibin ilk golünün ofsayt olduğunu ve penaltılarının verilmediğini savundu. 

Kulüp olarak önce kendilerine baktıklarını belirten Ürkmezgil, "Gerekli öz eleştirimizi yapıyoruz. Ancak kazandığımız maçlarda da aleyhimize hakem hataları olmasına rağmen kamuoyunda 'hakemler Beşiktaş'ı kolluyor.' algısı yapılarak kulübe darbe vurmaya çalışıyorlar." dedi.

Hakem hatalarının kazandıkları maçlarda da olduğunu kaydeden Ahmet Ürkmezgil, şunları kaydetti:

"Kazandığımız maçlarda da aleyhimize yapılan hakem hataları vardı. Osmanlıspor ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında verilmeyen penaltılar, ofsayttan yenilen goller vardı. Galip geldiğimiz maçlarda çok fazla problem çıkarılmadı. Bunların üzerine ikinci bir darbe de 'Beşiktaş kollanıyor.' denilerek vuruluyor. Bunu hazmetmek çok zor. Beşiktaş yönetimi olarak hakemlerin de hata yapabileceğini düşünen bir zihniyete sahibiz, ancak, bunun üzerine algı yaparak 'hakemler Beşiktaş'ı kolluyor.' denmesini kabullenmek çok zor. İnsan üstü sabır ve irade olması lazım. Bu haksızlık. Bunun özellikle yapılan bir hareket olduğunu düşünüyorum." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...